Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/estatibg/public_html/e-piscina.net/libraries/joomla/html/parameter.php on line 84 Cum sa montam? - E-piscina.NET - Piscine prefabricate AZURO
www.e-piscina.net
 
You are here:

Cum sa montam?

Pot monta singur piscina ?alt

Toate piscinele Azuro sunt proiectate astfel, incat sa poata fi usor montate de catre insusi cumparatorul, fara dificultati, cu ajutorul unor instructiuni explicite  si detaliate in limba romana. Montarea piscinei trebuie efectuata in conformitate cu manualul de instructiuni. Persoana, care va efectua montarea, trebuie sa tina cont de prezentele instructiuni. Cititi atent indrumarile de siguranta inainte de instalare si decideti daca prezinta dificultati pentru dumneavoastra.

 

Ce materiale si unelte sunt necesare?

Materialele si instrumentele necesare pentru montaj le gasim in fiecare gospodarie. Veti avea nevoie de urmatoarele instrumente si materiale :

 • sapa,lopata, grebla – pentru nivelarea terenului si lucrari de excavare, in special pentru piscina ingropata total sau ingropata partial

 •  placa de lemn, sfoara, tarusi din lemn pentru marcarea terenului

 • roaba si nisip pentru umplere

 • dale din beton ( pentru piscine ovale )

 • spuma silicon, banda adeziva

 • nivela

 • set complet de surubelnite, cutit, cleste

 

Care sunt etapele constructiei unei piscine prefabricate ?

ETAPA 1: Selectia si pregatirea pentru montaj ( marcarea si excavarea locatiei )
ETAPA 2: Constructia si darea in exploatare (instalarea si formarea peretilor, adaugarea elementelor, conectarea sistemului de recirculare-filtrare la piscina, umplerea piscinei cu apa si testarea)
ETAPA 3: Finisarea piscinei

 

Cand e timpul potrivit pentru montarea piscinei ?

Montarea trebuie sa fie efectuata intr-o zi senina si fara vant, deoarece vantul poate impiedica pozitionarea corecta a linerului ( foliei interioare) .

 

Am nevoie de ajutor ?

Daca aveti o piscina cu liner nu incercati sa efectuati singuri operatiunea de montaj. Pentru montaj este nevoie de cel putin 2- 4 persoane, daca aveti ajutor merge mai repede.

 

 

Cum aleg locul de amplasare a piscinei ?

Alegerea locului potrivit va depinde de multi factori, in special trebuie sa tinem cont de urmatorii factori:

 • Terenul pentru amplasarea piscinei trebuie sa fie plan si orizontal, solul trebuie sa fie stabil sa poata sustine greutatea piscinei plina cu apa. O problema esentiala este si sursa de apa (care trebuie sa fie apropiata, de buna calitate).

 • Modalitatea si traseul de golire - Terenul nu trebuie sa fie nici malos, nisipos sau afanat, sa nu retina apa;
  NU pozitionati piscinele pe suprafete solide cum ar fi asfalt, pietris si trotuare sau deasupra fosei septice si altele.

 • Verificati terenul cu atentie si curatati de corpuri straine: existenta unor radacini sau buruiene pot deteriora folia. Pentru a evita deteriorarea ei, tratati in prealabil solul impotriva buruienilor.

 • Daca intentionati sa montati echipamente de filtrare : pompe de recirculare cu filtru nisip sau cartus sau alte aparate electrice, trebuie sa luati in considerare si faptul, ca pentru a cupla pompa la reteaua electrica este necesara o priza electrica, bine pozitionata la o distanta nu mai putin de 3,5 m .

 

Profilul utilizatorului


Cos de cumparaturi

VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Cele mai noi produse

Pompa de caldura pentru incalzirea apei din piscina BP-50WS
Pompa de caldura pentru incalzirea apei din piscina BP-50WS
Cerere de pret
AZURO Winter 3 l
AZURO Winter 3 l
105 lei


Produse Random

Prelata solara 9,1x4,6
Prelata solara 9,1x4,6
738 lei


AZURO Chlor T - 1 kg
AZURO Chlor T - 1 kg
50 lei