Warning: trim() expects parameter 1 to be string, array given in /home/estatibg/public_html/e-piscina.net/libraries/joomla/html/parameter.php on line 84 Intrebari frecvente - E-piscina.NET - Piscine prefabricate AZURO
www.e-piscina.net
 
You are here:

Intrebari frecvente

altPot monta singur o piscina ?

 

Toate piscinele Azuro sunt proiectate astfel, incat sa poata fi usor montate de catre insusi cumparatorul, fara dificultati, cu ajutorul unor instructiuni detaliate si precise. Pentru ca sa decideti, daca puteti monta singur o piscina, va rugam sa luati cunostinta cu  Instructiunile de montaj.

.

 


altCare sunt modelele de piscine care pot fi montate partial sau total ingropat ?

 

Nu toate piscinele din seria Azuro sunt proiectate astfel incat sa permita sa fie ingropate. Piscinele care pot fi ingropate sunt toate piscinele din seria Azuro Deluxe – Azuro 400DL, 401DL, 402DL, 403DL, 404DL, 405DL, 406DL, 407DL. Modelele Azuro 300А, 300В, 301 si 302 nu trebuie sa fie ingropate. In cazul in care ingropati oricare din aceste modele ''Lenda''Srl nu poarta raspundere pentru eventualele daune!


altCe accesorii si echipamente trebuie sa aleg candcumpar o piscina?

 

Continutul fiecarui pachet Azuro include urmatoarele componente- pereti, liner, sine, benzi, cuplaje, suruburi, scara. In pachetul standard nu sunt incluse accesoriile suplimentare ca: filtrare, pompe, prelate, panouri solare si altele. Nu exista o schema concreta sau combinatie de accesorii pentru piscina dumneavoastra. Accesoriile potrivite sunt cele mentionate in descrierea modelului ales. Doar doua accesorii sunt strict recomandate - skimmer si furtun, atat cat si folia protectoare la sol, pe care se monteaza piscina. Skimmer-ul serveste pentru purificarea piscinei si absorbireaimpuritatilor, ce plutesc pe suprafata piscinei, folia protectoare la sol se monteaza pentru a proteja linerul si a asigura stabilitate piscinei. Piscinele din seria Deluxe e de dorit sa fie echipate cu pompa de recirculare cu filtru nisip si furtunuri . Daca piscina va fi montata in zona cu clima nefavorabila (ex. muntoasa), montarea unui panou solar fie in combinatie cu o acoperire mobila / prelata solara sau fie separat, poate prelungi durata de utilizare a piscinei. Pentru intretinerea piscinei va rugam consultati materialele in sectiunea accesorii de curatare.

 


altPosibil e sa primesc o consultanta gratuita sau o oferta personalizata de piscinasi accesorii diferite pentru piscina?

 

Da. Daca nu puteti decide care e modelul si sursa de apa potrivite pentru terenul dumneavoastra, stati la indoiala ce accesorii sa achizitionati, cereti o consultanta gratuita si profitati de o oferta personalizata din partea personalului companiei noastre.Va rugam sa completati formularul de contact sau contactaţi-ne la numarul de telefon indicat.

 


altCand pot returna sau refuza primirea produsului achizitionat (comandat)?

 

Clientul, care a comandat un produs de la POOLS EU LTD, are dreptul de a refuza sa preia produsul comandat in urmatoarele cazuri :

  1. Produsul livrat nu corespunde cu ceea ce ati comandat, nu corespunde din punct de vedere estetic;

  2. In cazul in care produsul sau ambalajul au fost deteriorate vizibil in timpul transportului;

  3. Daca produsul livrat se dovedeste a fi cu pret diferit de oferta iniţiala, convenita anterior cu clientul;

  4. Daca termenul de livrare convenit nu a fost respectat de "POOLS EU LT. In cazul in care termenul de livrarea a fost depasit datorita intervenirii unor cauze/ subiecte, clientul nu are dreptul sa refuze produsul comandat.

Reclamatii pentru conditiile precizate mai sus se vor face numai la momentul livrarii, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Cu exceptia conditiilor mai sus precizate, clientul se obliga sa preia produsele comandate prin intermediul site-ului, in momentul in care acestea ii sunt livrate de catre transportator la adresa indicata si sa plateasca. In caz contrar, taxele de transport / livrare si returnare a produsului comandat vor fi suportate de client. In caz de refuz de preluare a produsului comandat la momentul livrarii, se intocmeste proces verbal. Daca clientul respinge sa semneze procesul verbal , se constata refuzul de preluare a produsului ca nefondat si clientul trebuie sa plateasca cheltuielele pentru livrare si returnare .

Cumparatorul are dreptul sa reclame:

1. abaterile cantitative;
2. abaterile calitative si defectiuni ale produselor;
3. abaterile dimensionale ale produselor;
4. marca produsului livrat nu coincide cu marca comerciala a produsului comandat de dumneavoastra pe site;
(2) Incazulconstatarii unor abateri de la caracteristicile cantitative sau defectiuni vizibile reclamatii se depun in termen de 3 zile lucratoare de la achizitionarea produsului.
(3) Incazulconstatării unor vicii ascunse, reclamatii se depun imediat la descoperirea lor, in masura in care acestea intervin inaintea expirarii termenului de garantie, in cazul in care produsul beneficiaza de o garantie.
(4) In cazulconstatarii unor abateri dimensionale sau marca comerciala ale produselor comandate,reclamatii se depun imediat la descoperirea lor,inaintea expirarii termenului de garantie, in cazul in care produsul beneficiaza de o garantie.

Clientul poate solicita returnarea produsului. Produsele se vor returna in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele, care l-au insotit si in aceeasi stare in care a fost expediat, sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum.


altCand pot anula comanda?

 

Fiecare comanda emisa va fi confirmata fie telefonic sau prin e-mail. Un reprezentant al companiei va lua legatura cu dumneavoastra pentru a confirma comanda. Confirmarea telefonica este obligatorie pentru clientii noi. Dumneavoastra puteti confirma sau anula comanda.


altCe se intampla daca apar probleme la trimiterea comenzii prin site? Cum cumpar?

 

Daca browserul dvs. nu va permite satrimiteti comanda pe cale electronica, prin internet, magazinul nostru online, comenzile se pot face prin telefon sau prin e-mail. Ne puteti contacta prin e-mail sau la unul dintre numerele de telefon precizate in cadrul sectiunii ("Contact")

 

 

 

 

cialis

 

 

Profilul utilizatorului


Cos de cumparaturi

VirtueMart
Cosul DVS. este gol

Cele mai noi produse

Pompa de caldura pentru incalzirea apei din piscina BP-50WS
Pompa de caldura pentru incalzirea apei din piscina BP-50WS
Cerere de pret
AZURO Winter 3 l
AZURO Winter 3 l
105 lei


Produse Random

Piscina AZURO 402DL
Piscina AZURO 402DL
3 705 lei


Acoperire mobila Azuro 6-2/4-1/2-2
Acoperire mobila Azuro 6-2/4-1/2-2
7 164 lei